[Air-L] Førsteamanuensis innen IT og informasjonssystemer

Karen Stendal Karen.Stendal at usn.no
Mon Nov 20 07:12:53 PST 2017


Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) er landets nest største statlige høyskole, målt i totalt antall studenter og tilbyr en rekke fremtidsrettede profesjons-, og fagutdanninger samt videreutdanninger. HSN har omtrent 16 500 studenter og i underkant av 1 500 ansatte på åtte studiesteder (Bø, Drammen, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold). HSN ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold og Høgskolen i Telemark fusjonerte til én høgskole.

Handelshøyskolen i Sørøst-Norge tilbyr bachelor- og mastergradsutdanninger og PhD-utdanning i økonomisk-administrative fag, master i innovasjon og ledelse, bachelorstudier innen historie, sosiologi, jus, IT, reiseliv, statsvitenskap og visuell kommunikasjon, tverrfaglig master i samfunnsvitenskap, og 5-årig lektorutdanning i historie. Fakultetet har institutter i Bø, Drammen/Kongsberg, Ringerike og i Vestfold, og består av 200 vitenskapelig tilsatte og ca. 4400 studenter. Fakultetet bidrar med relevant kunnskap til næringsliv og offentlig sektor i regionen gjennom utdannings- og forskningssamarbeid. Faggruppen IT og informasjonssystemer tilbyr bachelorstudier i Vestfold, Bø og Ringerike, hvor de to første studieårene er identiske og tredje år er en campusspesifikk spesialisering. Fakultetet har søkt om å opprette et masterprogram i informasjonssystemer med oppstart høsten 2018.

Førsteamanuensis innen IT og informasjonssystemer

Ved Handelshøyskolen HSN er det fra 01.08.2018 ledig to 100 % stillinger som Førsteamanuensis/førstelektor i IT og informasjonssystemer. Hovedarbeidssted vil være campus Vestfold for den ene stillingen og campus Ringerike for den andre. Nærmeste leder er instituttleder.



Ansvar og arbeidsoppgaver
Handelshøyskolen HSN har bachelorprogram i IT og informasjonsssystemer ved både campus Vestfold og Campus Ringerike. De utlyste stillingene er del av handelshøyskolens arbeid med økt studiekvalitet gjennom å tilby praksisnær undervisning og veiledning. De som tilsettes vil derfor i hovedsak få arbeidsoppgaver relatert til undervisning og veiledning på bachelornivå, og bør helst ha erfaring fra IT-bransjen som konsulent, systemutvikler eller lignende. Forskning- og utviklingsoppgaver i tilknytning til fagområdet vil også være aktuelle arbeidsoppgaver.



Hovedoppgaver vil være:

·         Undervisning og veiledning av studenter

·         Bidra til å videreutvikle studieprogrammets undervisningsportefølje og læringsaktiviteter

·         Bidra til å videreutvikle digitale læringstilbud og læringsformer

·         Faglig utviklingsarbeid og forskning relatert til studieprogrammenes innhold



Fakultetet har etablert en forskergruppe på Management Information Systems. Den som tilsettes vi inngå i denne forskergruppen. Det er ønskelig med forsknings-/utviklingsarbeid rettet mot studieprogrammenes emnegrupper, samt prosjekter med formål om å bidra til økt samhandling mellom studenter og næringsliv.



Vi søker to nye kolleger, hvorav en skal ha hovedarbeidssted i Vestfold og en på Ringerike. De som tilsettes må påregne noe reising og undervisning på de andre studiestedene. Søkerne bes oppgi i søknaden ønsket hovedarbeidssted.





Kvalifikasjoner

For tilsetting som førsteamanuensis kreves norsk doktorgrad på aktuelt fagområde eller tilsvarende utenlandsk doktorgrad godkjent som likeverdig med norsk doktorgrad, eller kompetanse på tilsvarende nivå dokumentert ved vitenskapelig arbeid av samme omfang og kvalitet.

Vi søker kandidater med følgende kvalifikasjoner:

·         PhD innen informasjonssystemer, IT, informatikk eller tilstøtende fagområder

·         Relevant arbeidserfaring fra IT-bransjen

·         God kunnskap innenfor ett eller flere av fagområdene systemutvikling, programmering, databaser, dataanalyse/maskinlæring

·         Evne til å jobbe selvstendig og strukturert, og samtidig kunne samarbeide med andre



Den tilsatte bør kunne undervise i et av de skandinaviske språkene (norsk, svensk eller dansk). Søkere uten dokumentert språklig kompetanse må påregne å tilegne seg dette etter tilsetting.



Dokumentert pedagogisk kompetanse er en fordel, men HSN tilbyr opplæring i høgskolepedagogikk til nytilsatte. Søkere som ikke har dokumentert pedagogisk kompetanse forplikter seg til å takke ja til tilbud om opplæring innenfor en nærmere angitt tidsperiode fra tiltredelse.



Vi tilbyr

·         Et tverrfaglig fagmiljø i stor utvikling

·         Gode muligheter for personlig faglig utvikling

·         Godt arbeidsmiljø

·         God pensjonsordning i Statens pensjonskasse<https://www.spk.no/>.

·         Mulighet for trening i arbeidstida



Lønn

Førsteamanuensis (stillingskode 1011): NOK 527 500 - 722 400 per år. I særskilte tilfeller kan høyere lønn vurderes. Lønnsplassering etter ansiennitet og kompetanse. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.



Andre opplysninger

Tilsettingsorgan er Tilsettingsutvalg for undervisnings- og forskerstillinger ved Høgskolen i Sørøst-Norge. En sakkyndig komité vil vurdere søknadene. På bakgrunn av komiteens innstilling vil aktuelle søkere bli innkalt til intervju og prøveforelesning.



Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.



Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.



I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.



For nærmere opplysninger om stillingen kan instituttleder Annett Arntzen, aa at usn.no<mailto:aa at usn.no> / 952 95 708 eller instituttnestleder Thomas Bogen thb at usn.no<mailto:thb at usn.no> / 979 85 766 kontaktes.





Slik søker du

Høgskolen i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad, CV og vedlegg elektronisk ved å klikke på lenken til høyre «Søk stillingen.»



Følgende dokumenter skal legges ved den elektroniske søknaden:

1.    attesterte kopier av vitnemål og attester fra høgskole/universitet og attester

2.    Vitenskapelige publikasjoner (inntil 10 for søkere til førsteamanuensis/førstelektor)

3.    liste over vitenskapelige publikasjoner

4.    liste med vedlegg som dokumenterer pedagogiske kvalifikasjoner

5.    kontaktinformasjon til tre referanser



Vitenskapelige arbeider: publiserte eller upubliserte arbeider som søkeren ønsker det skal bli tatt hensyn til i bedømmelsen skal legges som vedlegg til søknaden. I tillegg skal søkeren gi en beskrivelse av sin vitenskapelige produksjon der hun/han peker på hvilke arbeider som er mest betydningsfulle i forhold til den utlyste stillingen, og derfor bør ligge sentralt i bedømmelsen. Videre beskrives de øvrige arbeidene kortfattet for å vise bredden i produksjonen. Beskrivelsene skal følge som vedlegg til søknaden.



Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.



More information about the Air-L mailing list